Sunday, 17 November 2013

WHAT ? PEMINAT RAHSIA ?

peminat ? macam pelik je .. macam teruja je .. haha .. dalam diam best jugak ada peminat .. hehe .. terase macam jadi artis sekejap .. haha .. mybe ada yang pernah rase .. and ada jugak yng tak ?? kan kan .. angguk lahh .. benda betol .. hehe ..
sebenarnye .. kenape tiba-ii iema cite pasal peminat rahsia nie .. hurm .. rahsia lahh sangad kan kan ?? betol ke yang ieyma ada peminat .. almaklumlahh .. saya orang nyerr ukn cantik .. hehe .. tapi kita patut syukur dengan apew yang kita ada .. kan ? mybe betol .. ieyma ada peminat .. mybe tak ada .. jeng jeng jeng !! mana satu nie sayang oii .. haha .. tapi kawan baik iema yang bg tahu .. hurm .. ada sorang mamat nie minat at ieyma .. sapew ea ?? shuttt !! kan rahsia .. tapi tatau lahh kann ?? mamat touh ieyma kenal .. dia baek .. sweet .. caring .. suka menyakat .. rajin .. pandai .. and banyak agie .. amboii !! banyak nyrr aku tau .. haha .. mestilah kann .. katew kenal .. btw tak rugi lahh kenal dia .. tapi .. dia pemalu .. alaa .. malu malu kucing .. hehe .. hope dapat berkawan dengan dia selamenyerr .. kan kan ?? untong ieyma dapat kenal dia .. haha .. bila ieyma on9 jea .. dia akan hantar chat .. tak jemu dia layan ieyma .. haha .. mungkin  kowang penah rase macam mane ada peminat and yang tak penah rase .. mungkin akan rase .. and akan tercipta cerita menarik bersma ' peminat rahsia ' kan kan ? tapi sampai bila dia nak berahsia sebagai peminat ?? hurm .. just wait and see what happen ??



p/s : kadang-ii berkawan sebagai teman mesra lebih terase indah nyerr .. br'banding mempunyai teman hidup sebelum berkawin ..

No comments:

Post a Comment